Klara vinterträningen med hjälp av PWO

Vi är mitt i vintern och det har inte hunnit gått många dagar på det nya året. Trots att det är en tid då många är trötta så svämmar träningsanläggningarna runt om i Sverige över i och med alla nyårslöften som getts för lite drygt en vecka sen.

Är du en av alla de som trots trötthet och mörker sliter som ett djur på gymmet? Om du känner att du behöver en extra skjuts för att orka med den hårda vinterträning finns det 3 små bokstäver du ska kolla närmare på, nämligen P, W och O. Just det PWO, har du hört namnet? Det är en förkortningen av Pre-WorkOut och är ett väldigt populärt kosttillskott som kommer ge dig mängder med energi för att kunna ta din träning en nivå längre. Det är väl det du vill? Bygga mer muskler alltså.

Med en PWO så kan du träna längre, lyfta tyngre och förhoppningsvis också få mer muskler. Glöm dock inte att äta mer om du tränar mer (och alla andra bitar du kan läsa om här på sidan).

Det finns en uppsjö med PWO produkter på marknaden och det är bara att prova sig fram till någon som passar just dig. Har du aldrig testat förut så skulle jag rekommendera att du börjar med Shatter SX-7 som är den senaste pre-workouten som fått riktigt bra recensioner. Tillverkaren Muscletech brukar inte göra någon besviken.

Kör hårt och lycka till med vinterträning! Glöm inte att resultatet du kommer se till sommaren är värt alla de timmar du lägger ner nu.

bygga muskler med PWO