xtend bcaa
1: AMINOSYROR

Det viktigaste och mest värdefulla kosttillskottet när du ska bygga muskler är aminosyror. I motsats till proteiner behövs inte aminosyror brytas ner utan kroppen kan tillgodose sig de direkt. Extra viktigt precis efter träning då din kropp vill ha bränsle att bygga upp sig på.

Min favorit: Xtend.

Den här produkten innehåller de så viktiga BCAA syrorna, leucin, isoleucin och valin. En bästsäljare de flesta bodybuilders använder!

Pris: 499:- för 90 portioner ger dig ett pris på endast 5,50:- per servering, är dina muskler värda det?

Till butik nu >
ZMA core bygga muskler
2: ÅTERHÄMTNING

Produkter som stödjer kroppens förmåga att återhämta sig är av yttersta vikt när du ska bygga muskler. ZMA gör att du sover bättre och är redo för nästa pass.

Min favorit: CORE ZMA.

Innehåller zink och magnesium som främjar produktionen av testosteron. Även vitamin B6 som samspelar bra med övriga ingredienser.

Pris:199:- för 160 kapslar täcker ditt behov i 60 dagar om du tar enligt anvisning. En given produkt ALLA BÖR HA!!!

Till butik nu >
raw PWO muskler
3: PWO

Pre-workouts ger dig fysisk energi och mentalt fokus för att lyfta tyngre, som trots är en förutsättning för att bygga muskler. En PWO kommer hjälpa dig orka göra det som krävs för att bygga stora muskler!

Min favorit: Raw Rampage.

Har allt jag önskar mig av en pwo! Citrulin malat, beta alanin och taurin tillsammans med koffein är några av ingredienserna. Ett måste!

Pris: 269:- för 20 gånger ger dig 20 maximala pass för endast 13,50:- per pass, vilket värde!

Till butik nu >
whey_gold
4: PROTEIN

Först på 4e plats frågar du dig? Protein är viktigt såklart men aminosyror är i princip samma sak, men mer effektivt. Nr2 och nr3 är svårt att få från mat. Men ja – protein måste du få i dig tillräckligt!

Min favorit: 100% Whey Gold.

Detta är världens mest sålda proteinpulver och det är inte för intet. Vassleproteinisolat som är mikrofiltrerat tas upp snabbt för att vara protein. Ett givet proteinpulver för dig som vill ha det bästa!

Pris: 589:- för en burk på 2273 gram. Tycker du det är dyrt? Tänk på pris per servering istället som ligger på 7.80:- för hela 23,9 gram protein.

Till butik nu >
ledins_omega3
5: OMEGA 3

Dessa fettsyror är viktiga för att dina celler ska fungera optimalt och ge dig en god förutsättning till en bra hälsa. Omega 3 är extra viktigt när du tränar hårt.

Min favorit: Ledins omega 3.

Varför vet jag inte riktigt, omega 3 är väl omega 3? Du bör se till att den innehåller en hög renhet, så skippa att köpa omega 3 i postorderkatalogen. Den här har analyserats noga.

Pris: Omega 3 är billigt och bör finnas i varje bodybuilders kosttillskottsuppsättning. 119:- för 120 kapslar kostar den här produkten.

Till butik nu >

Håll dig frisk och kry!!

Får att ge dig själv möjligheten att bygga muskler så gäller det att vara frisk och kry. Om du tränar hårt i några månader för att sedan vara sjuk någon vecka kommer du hela tiden att få ”börja om från noll” och det är stor risk du tröttnar på satsningen att bygga stora muskler.

Se till att få in dig tillräckligt med vitaminer och mineraler!

Köp vitaminer här >